Mountain Dew I-nest - Week 6

Pasen

Eerste paasdag de familie over de vloer, figuurlijk en letterlijk. Neef en nichtjes vonden het schitterend om met de pups te spelen en ze mochten om de beurt in de kamerkennel. Een hele ervaring voor iedereen. Niemand kon er genoeg van krijgen. Tweede paasdag een rustdag en die hadden de pups ook hard nodig.

Lentezonnetje

Met het schitterende weer van dinsdag moesten de pups wel naar buiten. Vanaf hun ‘vertrouwde’ kleedje keken ze het even aan, om vervolgens rustig de tuin te verkennen onder het toeziend oog van Fudge en Hestia. Woensdag natuurlijk weer nar buiten, de pups vinden het schitterend.

Buiten spelen

De pups vinden het heerlijk om lekker buiten te spelen. En ze houden het ook steeds langer vol, ze krijgen een goede conditie. Een plastic flesje is heerlijk speelgoed, dat vindt Fudge ook. Zo af en toe mochten de pups er mee spelen, maar meestal liep ze er zelf mee rond te hollen. Natuurlijk hebben we weer een kartonnen doos staan, waar ze heerlijk in kunnen spelen. Nog steeds vinden ze nieuwe dingen in de tuin. De standaard van de parasol is zo leuk, je kan er heerlijk rondjes op lopen. En dan is er nog een laag muurtje. Voorzichtig er op klimmen, alleen lastig om je achterpoten mee te krijgen!