Mountain Dew J-nest - Jeugd

Jeremy (Juno – Darwin)

Jeremy is ingetrokken bij Michiel en Irene met hun twee katten in Rotterdam. Hij gaat overal mee naar toe in de buidel. Zo ontdekt hij nu Rotterdam en omgeving. Juno is heel enthousiast op de puppy les. In oktober 2012 kregen we het trieste bericht dat Irene ernstig ziek was. Juno heeft toen een aantal weken bij ons doorgebracht. In december 2012 is het bazinnetje van Juno overleden. In overleg met zijn baasje heeft Juno een nieuw gezin gevonden, waar hij prima op zijn plaats is. Zijn naam is nu Darwin.

Jason (Dingels)

Jason is bij Jamie (Mountain Dew Isengard) gaan wonen, een volle broer uit het vorige nest van Fudge. Marcel, Mirjam, Mike en Jim genieten van de beide hondjes. Jamie was vanaf het eerste moment heel blij met de komst van Dingels. Ze zijn onafscheidelijk. Dingels kan het ook goed vinden met de katten.

Josie (Saartje)

Josie heeft een plekje in Almere gevonden bij Nanda, Jeroen en Dico. Ook Saartje leeft samen met katten, waar zij geen enkel probleem mee heeft. Ze is al mee geweest naar Hellendoorn en Dierenpark Amersfoort. Ze vindt het prachtig om in een buggy rondgereden te worden.

Jackie (Jackie)

Jackie is naar Ursula en Frank in Duitsland gegaan. Ze woont daar samen met de Hovawart Callas. Die twee zijn inmiddels dikke maatjes geworden. Callas is haar tweede moeder en beschermt haar als een echte Hovawart. Jackie heeft al veel nieuwe dingen gezien en kan ook al zwemmen!