Mountain Dew J-nest - Week 4

Even voorstellen

De pups hebben hun naam gekregen. Met trots stellen wij u voor:

Jeremy, Jason, Josie en Jacky

Op verkenning

We hebben de ingang van de werpkist opengezet. Heel voorzichtig gingen de pups dit eens bekijken. Het was Josie die als eerste de grote stap durfde te maken. De anderen keken nieuwsgierig toe wat er zou gaan gebeuren. Josie deed het heel netjes en wist ook weer precies hoe ze terug moest komen. Hestia heeft alles heel aandachtig gevolgd. Het is voor haar net televisie. Inmiddels gaan alle pups nu in en uit de kist en overdag slapen ze regelmatig in de kennel

Een vaste hap

We hebben deze keer de pap maar overgeslagen en de pups gelijk wat Carnibest voorgezet. Eerst moesten ze er even aan wennen, maar ze gaan het steeds lekkerder vinden. Ze krijgen nu twee keer per dag een heel kleien beetje. Ze krijgen het bordje nog niet leeg, maar ze eten er wel steeds meer van. Ze maken er een heerlijke rotzooi van. Fudge komt graag na de maaltijd stofzuigen en dan is alles weer keurig schoon.

Spelen

De pups worden actiever en ze hebben steeds meer aandacht voor elkaar en voor hun omgeving. Tijd voor wat speelgoed. Niet te veel tegelijk, het is veel leuker om het wat af te wisselen. De beer vinden ze prachtig, ze liggen er soms allemaal tegelijk op te slapen.

Het gaat snel

De pups zijn alweer bijna vier weken oud. Vooral de laatste week gaat het allemaal erg snel. Van kleine, bijna hulpeloze hummeltjes naar “echte hondjes”, die lekker rondlopen (en soms al hollen), geluiden maken, reageren op hun omgeving en hun eigen persoonlijkheid steeds meer laten zien. De foto’s geven een beetje weer waar wij de hele dag van kunnen genieten.