Mountain Dew J-nest - Week 5

Nieuwe portretjes

Jeremy, Jason, Josie en Jacky

Weer een stap verder

De pups hebben hun wereld weer een stapje uitgebreid. We hebben het deurtje van de kamerkennel opengezet en gekeken wat er ging gebeuren.

Josie kwam gelijk over het drempeltje heen om eens te kijken wat er daar buiten te zien is. Na even rondgekeken te hebben ging ze even terug in de kennel. Toen wist ze precies de weg en kwam er weer uit om haar verkenning voort te zetten.

Jeremy deed gelijk mee. Jackie en Jason bekeken het eerst nog even. Je kon nooit weten wat er ging gebeuren.

Ze speelden lekker met elkaar in de bak en toen na zo’n vijf minuten bleek dat Josie en Jeremy het leuk vonden kwamen Jackie een Jason er ook uit.

Fudge was er natuurlijk ook bij, ze vond het allemaal prima wat de pups deden.

Brokjes

We gaan de pups heel langzaam ook aan brokjes wennen. Die zitten in een blikken doosje. Als we daarmee schudden komen de pups al aangehold. Ze vinden het prachtig als je wat brokjes over de grond gooit en zij ze mogen zoeken en eten.

Bench training

Vandaag hebben we voor de lol een plastic bench in de kamerkennel gezet. Dat vonden ze prachtig. De bench werd van binnen en buiten onderzocht en toen hebben ze er bezit van genomen. De hele middag hebben ze lekker met z’n vieren in de bench geslapen. Soms een beetje nauw, dan ga je er maar half uitliggen!

Zonder commentaar

We hebben zoveel foto’s gemaakt en te weinig tijd om alles met commentaar op de site te zetten. Dus dan maar een keertje zonder.