Quellejaggu van de Wolfsdreuvnik

De naam Jaggu komt uit de Bollywood film “PK”, wat wij een geweldig leuke film vinden. Eigenlijk is het een Indiaas koosnaampje voor een leuk, opgewekt meisje. En dat is Jaggu ook. Van Jaggu hebben we erg veel geleerd. Ze is een hond die je tot voor kort niet kon trainen met voer of een speeltje. Ze deed alleen iets voor je wanneer ze het leuk vond. Ze is inmiddels, na ongeveer 2 jaar, veel zelfverzekerder geworden. Nu kunnen we haar wel belonen met iets lekkers of een speeltje. Daardoor vindt ze het nog leuker om samen actief te zijn.

Jaggu is inmiddels alweer bijna 2 ½ jaar bij ons. Ze is opgegroeid tot een grote lieve knuffel voor ons en ze is een prachtige Saarlooswolfhond. In ons roedeltje Borders past ze uitstekend. Ze is gek op wandelingen in de natuur. En ze vindt het heerlijk om door ondiep water te lopen en te spelen.

Ze heeft bij een erg leuke hondenschool de puppycursus en vervolg trainingen gedaan. In aanvang was ze terughoudend. Nu vindt ze het geweldig leuk op het honden trainingsveld. Behendigheid vindt ze helemaal leuk en ze vindt geen enkel toestel eng. Ze is nu zelfs zo brutaal dat ze als ze de kans krijgt feest gaat vieren met de andere honden! Ze gaat naar ringtraining omdat we in de toekomst weer met haar naar hondententoonstellingen willen gaan.

Haar gezondheid is uitstekend. Haar heupen kregen de uitslag HD-A en ook haar oogtest was helemaal in orde. Ze is in 2018 naar de Wereldwinner in Amsterdam geweest waar ze Junior World Winner werd. In 2019 naar de Internationale Hondententoonstelling van Kynologenvereniging Rijnland. Daar kreeg ze het CAC en het CACIB en was ze Beste Teef.

Op 27 februari 2020 heeft Jaggu haar eerste nest gekregen, zes reuen en drie teven. Het Mountain Dew P-nest is ons eerste nest Saarlooswolfhonden.

Geboren:
21 mei 2017

Fokkers:
J. & M. Verbeeck en
M. Tonnard

Vader:
Joscha van de Wolfsdreuvnik

Moeder:
Whitefang’s Ajia Ishani of Angou Loup’s Mountain

Foto galerij Jaggu