Mountain Dew K-nest - Week 6

Veel te verkennen

De pups spelen nu al een week regelmatig in de woonkamer en ze blijven nieuwe dingen ontdekken. Zo kwamen ze er vandaag achter waar mama en oma slapen. Dat moest natuurlijk uitgebreid onderzocht worden. En Ivy liet nog even zien hoe zij altijd in de bench ligt.

De kamer blijft een heerlijke plek om te spelen en ze gebruiken alle hoeken en gaten (wat wij niet altijd op prijs stellen).

Elke keer wat nieuws

We proberen de pups elke dag wat nieuws aan te bieden, zodat ze aan zoveel mogelijk dingen wennen. Vandaag hebben ze allemaal een kluifje (buffelvlees) gekregen. Dat rook heel interessant en was ook lekker om op te kauwen. De pups krijgen trouwens al aardig scherpe tandjes.

Nog meer te verkennen

Behalve dat de pups elke dag in de kamer spelen gaan ze met dit heerlijke weer ook lekker de tuin in. Natuurlijk met mama en oma. Een feest voor jong en oud. En wij zitten er lekker bij te kijken!

Wat een leven!

De pups zijn druk in de weer geweest met nieuw speelgoed. Ze hebben de “voerbal” uit mogen proberen. Die maakt geluid als je hem rolt en er komen brokjes uit. Dat laatste hadden ze dus al heel snel in de gaten. Oma Fudge was wel een beetje jaloers, want eigenlijk is de bal van haar (vindt zij).
Ook Duplo vinden ze erg leuk en het is onverwoestbaar. Na het spelen lekker kluiven, nog lekker relaxed een slokje melk bij mams en dan heerlijk met z’n allen chillen; wat een leven!

Een uitje naar de dierenarts

De pups zijn nu op een dag na 6 weken, tijd voor de eerste enting. Dus met moeder Ivy naar dokter Paul. Die heeft alle pups helemaal onderzocht en daarna natuurlijk de enting gegeven. De pups zijn in prima conditie, alles zit er op en er aan en de reutjes hebben hun balletjes ook al! Kintra, Kenny en Davin deden het prima op de tafel. Ze vonden het wel spannend, maar ze waren niet bang. En natuurlijk kregen voor hun goede gedrag wat lekkers.