Mountain Dew L-nest - Week 5

Nog steeds vies!

De pups moesten voor de tweede keer ontwormd worden. Net als de eerste keer ondergingen ze dit zonder tegen stribbelen. Maar lekker vinden ze het nog steeds niet!

Op eerste verkenning

De pups mochten voor het eerst de kamerkennel uit om de woonkamer te gaan verkennen. Met een kleedje over de drempel van de kamerkennel konden ze zelf naar ‘buiten’ toe. En dat deden ze dan ook allemaal gelijk. De meisjes waren nog heel bescheiden en bleven op het kleedje voor de kennel en speelden in de deuropening. Lynley was brutaler en ging alleen op onderzoek uit. Maar als er een raar geluid was, wist hij heel snel zijn moeder weer te vinden.

Toen mocht Lewis bij de pups. Het is schitterend om te zien hoe voorzichtig hij met de pups is. Hij vindt ze schitterend en gaat ze allemaal heel lief verzorgen. En dat voor een hondje dat zelf nog geen vijf maanden oud is! Daar gaan de pups nog heel veel lol mee hebben!

Zomaar wat foto’s

Zomaar wat foto’s van de pups. We maken heel wat foto’s en het is altijd weer een moeilijke keuze wat er op de website gezet moet worden. We hebben nu al bijna 350 foto’s van het L-nest op de website. En we hebben nog drie wekeen te gaan.