Mountain Dew L-nest - Week 7

Lekker in de tuin

De pups genieten volop van het mooie weer en spelen vaak in de tuin. We hoeven nu alleen maar het deurtje van de kamerkennel open doen en ze stormen al naar buiten. Ze mogen soms zelf hun speelgoed uit het mandje uitzoeken. Ze spelen door de hele tuin, maar als we met het doosje met brokjes rammelen komen ze allemaal aanstormen.

We gebruiken de kratjes af en toe als tafeltje en de pups zijn natuurlijk heel benieuwd wat wij drinken en vooral in wat wij eten. Ze kunnen er nog net niet bij, gelukkig voor ons.

Na het spelen komen ze netjes achter ons (en het blikje met brokjes) aan naar binnen. Nog even op wat lekkers kluiven en dan heerlijk een tijdje slapen, tot het volgende speel halfuurtje.

Weer helemaal beter

Dinsdag zijn de pups ziek geworden, flinke diaree en overgeven. Eerst. begon Lily en toen Luna. We zijn direct naar de dierenarts gegaan, want door de diaree kunnen pups snel uitdrogen. De pups moesten bij de dierenarts blijven. We waren nog niet thuis of Leeloo en Lynley begonnen ook. Dus die ook maar naar de dierenarts gebracht. Met z’n viertjes mochten ze daar een nachtje blijven. Het bleek een virusinfectie te zijn, die erg heerst op het moment. Gelukkig herstelden ze snel en mochten ze woensdag middag alweer naar huis. Donderdag poepten ze allemaal weer normaal en aten als dijkwerkers.

Het was dus wel even stressen, waardoor we nauwelijks foto’s hebben gemaakt. Ook een aantal uitstapjes met de pups hebben we nu niet kunnen maken. Dat is jammer, maar het is veel belangrijker dat ze allemaal weer helemaal beter zijn