Mountain Dew M-nest - Week 5

De vijfde week

Het gaat allemaal heel snel, we zijn alweer in de vijfde week. nog minder dan vier weken, dan gaan de pups al naar hun nieuwe baasjes.

De ontwikkeling van de pups gaat ook erg snel. Er begint nu een heel klein beetje verschil in karakter zichtbaar te worden. Maar over het geheel is het een zeer uniform nest. De pups lijken erg op elkaar, zowel in uiterlijk als ook in gedrag. Er zijn geen uitschieters in positieve of negatieve zin, ze zijn heel gelijkwaardig en gewoon allemaal super!

Het is heerlijk om te kijken als de pups met elkaar of met hun speelgoed aan het spelen zijn. En daarna vallen ze in een keer als een blok in slaap, alsof er een knopje wordt omgezet.

Eten, spelen, slapen

Dat is waar het leven van een pup om draait. Maar daarbij leren ze ook de hele tijd nieuwe dingen. De pups eten nu vier keer per dag puppy mousse, elk uit een eigen bakje. Dat gaat prima,.soms moet je eens een bakje vasthouden zodat ze het wat beter uit kunnen likken. En daarna halen ze bij moeder nog een lekker toetje.

De pups zijn stuk voor stuk heel tevreden, ze zeuren helemaal niet en weten zich heel goed bezig te houden. Natuurlijk geven we ze telkens nieuwe dingen zoals bijvoorbeeld kluifjes. En als ze daar een tijdje mee bezig zijn geweest vallen ze heel tevreden in slaap.