Mountain Dew M-nest - Week 7

De zevende week

We verbazen ons er over hoe snel de tijd gaat. Nog een week en de pups gaan al naar hun nieuwe baasjes toe. En die verheugen zich daar heel erg op. Zij zijn ook allemaal drie of meer keren komen kijken en iedereen krijgt een pup die goed bij ze gaat passen.

Nu de pups wat ouder worden komen er wat meer verschillen tussen, maar het kost ons toch elke keer weer veel moeite om ze uit elkaar te houden. Vooral Marlow, Murdoch en Maigret lijken erg op elkaar. Morse en Mason zijn duidelijk door hun borstvlekken te onderscheiden (moet je ze wel kunnen zien natuurlijk) en Miss Marple is een echt teefje (geen ballen en fijner gebouwd)

De dierenarts komt langs

Het was tijd voor de eerste enting van de pups en de dierenarts kwam lekker gemakkelijk aan huis. Voor elke pup was er een heel ritueel; wegen: lichamelijk onderzoek, gebitscontrole, hart luisteren en dan de enting. Omdat we ze toch op tafel hadden hebben we gelijk hun nageltjes ook maar weer geknipt.

Sommige vonden het een beetje spannend, anderen waren heel relaxed. Maar geen een heeft ook maar een kik gegeven. Het zijn stoere jongens (ook het meisje).

Lekker in de tuin

De tuin is helemaal schoon en puppy-proof gemaakt, dus nu kunnen de pups ook lekker in de tuin spelen. De eerste keer was even wennen, maar binnen vijf minuten holden ze al de hele tuin door. Heerlijk vinden ze het om lekker buiten te spelen. Ze worden er wel erg moe van. De eerste dag dat ze buiten waren geweest waren ze ’s avonds zo moe dat ze nauwelijks meer wilden gaan slapen. Nu zijn ze er aan gewend en kunnen niet wachten tot ze achter Ivy aan naar buiten mogen. Gelukkig hebben we mooi weer, dus iedereen vindt het buiten lekker!

Lekker in de tuin – 2

Het blijft gelukkig mooi weer en de pups spelen zo vaak mogelijk lekker buiten. Ze hebben een puzzelspel uitgeprobeerd en vooral veel gespeeld. Met hun moeder Ivy, maar ook met oma Fudge en tante Hestia. Dat levert leuke en soms aandoenlijke plaatjes op.