Mountain Dew N-nest - Week 9

Familie portretten

We hebben geprobeerd van elke pup een foto te maken met moeder, opa en oma en overgrootmoeder. Probeer maar eens vijf honden goed op de foto te krijgen, vooral als een daarvan een pup is! Maar goed, we hebben het geprobeerd en het ziet er toch schattig uit.

Wat een gepuzzel!

De pups hebben samen met moeders een spelletje gedaan. Een puzzel, waar je met je poot of je snuit bakjes open moet schuiven om zo brokjes te vinden. De eerste keer duurt het even voordat ze door hebben hoe het moet. Abby was er heel slim in en had door dat je moest schuiven, maar ja, dan kwam er weer zo’n broer die het dekseltje weer net zo hard terug schoof en niemand brokjes had. Maar uiteindelijk hebben ze alle vakjes leeg gekregen.Ze vonden het heel leuk om uit te zoeken hoe ze aan het voer moesten komen.

Shoppen

We nemen de pups altijd ergens mee naar toe om ze goed te socialiseren. Deze keer zijn we, met de auto, naar de Welkoop geweest. De meiden in een bench, de jongens in een andere. En Rijden maar. Dat ging heel goed, geen gepiep en geen misselijkheid. Wij zijn eerst met de jongens de Welkoop in geweest en daarna met de meiden. Ze waren wel even onder de indruk van zo;n grote ruimte, maar er was zoveel te beleven en al heel gauw liepen ze overal mee naar toe. Aan belangstelling geen gebrek., iedereen wil de puppy’s wel even aaien.

De eerste pup is weg

De zondag voor Kerst is Nacho (Night Commander) naar zijn nieuwe baasjes verhuist en hebben we nog drie pups over. Jane deed niet moeilijk dat er een pup weg was en ook de rest schijnt er geen moeite mee te hebben.

Nadat Nacho vertrokken was, hebben we de rest eerst lekker laten spelen met Jane en Fudge en daarna met z’n drietjes in de gang. Vooral onder het kastje in de gang kan je leuk spelen en natuurlijk neem je dan de moeilijkste weg om er weer onderuit te komen. Daarna zijn ze uitgeput in slaap gevallen.

Met Nacho gaat het ondertussen prima. Hij woont bij zijn halfzusje Kintra en heeft het opperbest naar zijn zin.