Mountain Dew R-nest - Week 8

Nog van alles leren

Het is alweer de laatste week dat de pups bij ons zijn. We willen ze natuurlijk nog zoveel mogelijk bijbrengen.

Zo moeten ze leren dat kammen en borstelen heel normaal is, net zo als het knippen van hun nagels.

We hebben ook ritjes met de auto gemaakt en dan helpt het als de pups al bekend zijn met een bench. Er werd niemand wagenziek.

En we zijn op pad geweest met de hondenbuggy. Dat was spannend!. Naar de begraafplaats om daar lekker rustig te kunnen oefenen met wandelen aan de riem. Maar zeven pups uit de knoop houden is een hele opgave.

Genieten van de laatste week

Een fotocollage van de laatste week. Van alles wat uit het dagelijks leven van de pups.

De foto van de drie reuen met met de toepasselijk genaamde fles whisky konden we niet laten.

Jane hoeft geen rompertje meer aan en speelt heel leuk met de pups. Dankzij het mooie weer zijn ze lekker veel buiten geweest. Maar ook in de kamerkennel werd lol gemaakt. En ’s avonds tv kijken natuurlijk!

Naar hun nieuwe baasjes

Een voor een zijn de pups naar hun nieuwe baasjes gegaan. Voor de achterblijvers wel vreemd. Ze waren er toch best wel van onder de indruk en ook erg moe. Jane vond het niet leuk en keek lijdzaam toe.

De “hondenkamer” hebben we weer teruggebouwd naar een (redelijk) normale woonkamer. Natuurlijk nog wel met een (kleinere) kamerkennel, want 1 pup is gebleven: Rosie!

Voor Rosie was het best moeilijk, al haar broers en zussen verdwenen. Langzaam went ze er aan en gelukkig krijgt ze steun van Jane.

Het R-nest zit er op voor ons. Van alle nieuwe baasjes krijgen we positieve berichten, het gaat allemaal erg goed.

En wij gaan aan de slag met Rosie.