Jane (Mountain Dew Miss Marple)

UIt het derde (en laatste) nest van Ivy hebben we een pup aangehouden. Het M-nest had als thema detectives, omdat de vader (inspector) Lewis is. We vonden het leuk om het teefje Miss Marple te noemen en haar de roepnaam Jane te geven.

Jane is heel energiek en nieuwsgierig. Ze staat altijd met haar neus vooraan en alles vindt zij leuk. Zo doet zij behendigheid en gaat zij, soms wel twee keer per week, snoezelen in Ermelo. Zij zit dan bij de mensen op schoot, in de rolstoel en soms zelfs in bed en wordt aan alle kanten geknuffeld. Ze vindt alle aandacht heerlijk en de mensen genieten van haar. Jane vindt het heerlijk om met andere honden te spelen, van Jack Russel tot Duitse Dog.

Jane is de stamhoudster van onze Mountain Dew Border Terriërs. Op 28 oktober 2017 heeft Jane haar eerste nest gehad, het Mountain Dew N-nest. Op 16 november 2019 is het Mountain Dew O-nest geboren. Het derde nest van Jane, het Mountain Dew Q-nest, is geboren op 5 februari 2021. Dit is ons grootste Border Terriër nest tot nu toe: 4 reutjes en 3 teefjes.

Omdat Jane het zo ontzettend goed doet en echt plezier heeft aan haar nesten, hebben we besloten nog een vierde nest met Jane te fokken. Dit Mountain Dew R-nest is 1 mei 2022 geboren. Weer zeven pups, ditmaal 3 reutjes en 4 teven. Jane heeft daarmee haar eigen record van grootste Mountain Dew Border Terriër nest geëvenaard!

Uit het R-nest hebben wij Rosie (Mountain Dew Risa) aangehouden. Met Rosie gaan wij de Mountain Dew lijn voortzetten.

Geboren:
22 junii 2015

Fokker:
Ans & Marloes Schellekens

Vader:
Glebeheath Lewis N’Hjelme (Lewis)

Moeder:
Mountain Dew Ivy

Foto galerij Jane